مشاوره حقوقی رایگان - حبس در خانه

خانوادم من را در خانه حبس کرده اند
و اجازه ادامه تحصیل را به من نمی دهند و موقع که من میگویم می خوام ادامه تحصیل کنم جواب که میشنوم جز این نیست که در خانه بمان تا با فلان ازدواج کنی هیچگونه اسایش و ارامش در خانه ندارم هر ثانیه بخاطر این که میخوام ادامه تحصیل بدهم فحش های میشنوم که دختر نمی تواند ادامه تحصیل بدهد

پاسخ ها :

ممانعت از ادامه تحصیل فرزند حبس فرزند در خانه فحاشی به دختر توسط خانواده سلب آزادی شخصی