مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی اضطراری

سلام. ببخشید نامزدم تقریبا هفت روز دیگه بگذره ،دوماهی میشه ک توزندانه،ب دلیل نامه معافیتش ک بایدببره تهران نظام وظیفه نامه مرخصی اضطراری داده همه کاراش و کردیم اما قاضی میگه ب زندان ک زنگ میزنم میگه باید دوماهش کامل بشه بعد،ایا صحت داره؟

پاسخ ها :

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

سلام بله طبق مقررات سازمان زندان ها و شوراهای طبقه بندی زندان ها مرخصی گرفتن زندانی مستلزم حداقل 2ماه اقامت در زندان هست .البته شورای طبقه بندی زندان میتونه بلحاظ شرایط خاص زندانی درحقش ارفاق قایل بشه