مشاوره حقوقی رایگان - کسر تعطیلات کرونا از مرخصی استحقاقی

با سلام و خسته نباشید. اینجانب در زمان اعلام تعطیلی پنجشنبه های مردادماه و نیز تعطیلی دو روزه قبل و بعد از ایام تاسوعا و عاشورا در مرخصی استحقاقی بودم و اینک تقاضا کرده ام که این 8 روز مرخصی اعلامی دولت از مرخصیهای من کسر شود ولیکن اداره اعلام کرده که بدلیل اینکه این تعطیلات رسما در تقویم نیامده جزو تعطیلات رسمی حساب نمیشود و قابل کسر از مرخصی های من نمیباشد. لطفا بند قانونی که به استناد آن میتوانم موضوع را پیگیری کنم را اعلام فرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
از طریق اداره کار می توانید مطالبه نمایید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قانون کار توضیح داده که تعطیلات رسمی برای کارگران هم تعطیله باحقوق