مشاوره حقوقی رایگان - طرح پرستاری

سلام و وقت بخیر.
من 21 ماه از طرح پرستاریم رو تهران گذروندم و بعدش توقف زدم و الان دوباره قراره 3 ماه باقی مانده رو در شهرستان دیگه بگذرونم.
طی نامه ای که از محل طرح اولیه م برای سازمان طرح کشور هم ارسال شده نوشته که 3 ماه از طرح باقی مانده ولی در کنارش نوشته نامبرده از 34 روز مرخصی استحقاقی خود استفاده نموده است.

حالا سوال من اینه تا جایی که میدونم حدود 60 روز حق مرخصی داریم. میخواستم بدونم تو محل طرح جدیدم اگر این مسئله رو مطرح کنم و برگه رو نشون بدم ممکنه از سه ماه باقی موندم کم کنن؟؟
چون من خیلی از مرخصی هام رو نرفتم یه این امید که آخر سر زودتر تموم کنم اما خب مشکلاتی پیش اومد و مجبور به توقف طرح شدم.

پاسخ ها :

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

سلام. ذخیره مرخصی های سالانه تابع مقرراتی خاص می باشد ودارای محدویت است وطبق مقررات باید درطول سال استفاده شود.درعین حال مدارک خود را به محل خدمت جدیدارائه دهید تا موردبرسی قرار گیرد. موفق باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در خواست خود را به اداره محل خدمت خود تسلیم نمایید تا بررسی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما می باست به اداره محل خدمت خود مراجعه نمایید