مشاوره حقوقی رایگان - حقوق نظامی فوت شده

سلام پدرم نظامی بوده سال 84 فوت میکنه ومادرم هم دو سال بعدش فوت میکنه و حقوق پدرم بین من ک فرزند دختر هستم و برادر بزرگم و مادربزرگم تقسیم شد و الان حقوق من و برادرم که هر دو ازدواج کردیم قطع شده و مادربزرگم آن را می‌گیرد میخاستم بپرسم ما میتونیم اعتراض کنیم و حق و حقوقمان را بگیریم ؟ راهی هست که حداقل برادرم که بیکار است حقش را بگیرد
در صورتی که ما دو بچه زیر 7سال بودیم پدرم فوت شد

پاسخ ها :

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

سلام
فرزند دختر متوفی صرفا درصورتی که مجرد باشه یا مطلقه باشه میتونه حقوق پدر مرحومش رو بگیره. فرزند پسر هم صرفا تا زمان رسیدن به سن قانونی 18 سال تمام شمسی این حق رو داره. در نتیجه متاسفانه باید عرض کنم که هیچکدوم از شما و برادرتون قانونا مستحق دریافت حقوق پدرتون نیستن(برادرتون مطلقا نمیتونن و شمام فقط درصورتی که از همسرتون طلاق بگیرین با ارایه طلاق نامه رسمی میتونین حقوق دریافت کنین)