مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل در رشته حقوق

سلام وقت بخیر. بنده اتباع هستم اگر همسر(شوهر) بنده ایرانی باشند امکان داره که به من هم تابعیت ایران را بدهند و بتوانم وکالت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر چنین امکانی وجود ندارد.
می توانید شرایط آزمون و پذیرش را مطالبه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

براساس بند 6 ماده 976 قانون مدنی، بانوان خارجی که با مرد ایرانی ازدواج می‌کنند (ازدواج ایرانی) این قبیل بانوان پس از ثبت ازدواج، تبعه ایران محسوب می‌شوند و برای آن‌ها شناسنامه و گذرنامه ایرانی صادر می‌شود.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات و شرایط خاص وجود دارد بهتر است حضوری با وکیل دادگستری محل خود مشاوره و اقدام نمایید