مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

بنده در یک دعوای کیفری محکوم شده ام ، اما بعد از چند ماه به اطلاعات جدیدی دست یافته ام که با ارائه انها به دادگاه امکان اعاده دادرسی وجود دارد .
شرح ماجرا : شاکی در شکوائیه تنظیمی به حضور خود در محل حادثه و حوادث به وجود امده اشاره نموده است . اما بنده با اطلاعات جدیدی که بدست اوردم متوجه شدم که شاکی در حال گذراندن دوران خدمت سربازی میباشد و در روز حادثه در یگان خدمتی اش حضور داشته است و بنده موضوع را رفتم و به دادگاه شرح دادم و دادگاه گفت برای اعاده دادرسی باید اطلاعات مستدل و مستند باشد و گفتم برای اثبات اظهاراتم، شما میتوانید موضوع را از پادگان استعلام کنید اما دادگاه قبول نکرد و گفت باید خودت مدرک مستند و دلیلی که محکمه پسند باشد به دادگاه ارائه کنی تا مبنای اعاده دادرسی قرار گیرد.
با توجه به توضیحات فوق ، سوال من از شما وکلای بزرگوار و گرامی این است :
1 - بنده چگونه و به چه طریقی (به جز استعلام از طریق دادگاه) میتوانم نامه استعلام حضور شاکی در یگان خدمتی اش را از محل خدمتش بگیرم ؟؟ (( لطفا راهنمایی کنید))
2 - اگر حکم دادگاه را به یگان خدمتی شاکی ارائه دهم و با توضیحات فوق الذکر متقاعدشان نمایم ، ایا نامه استعلام حضور شاکی در یگان خدمتش را به بنده میدهند ؟
لطفا در این خصوص راهنمایی فرمایید.
با تشکر و سپاس از شما عزیزان
((چون اگر این نامه استعلام را بتوانم بگیرم عدم درستی و کذب بودن ادعای شاکی را اثبات نموده و دادگاه را متوجه وارونه جلوه دادن حقیت و دروغ به جای هم و دیگر مسائل
خواهد ساخت .

پاسخ ها :

امين  يزدان پناه

جناب آقای امين يزدان پناه :

باسلام
دوست عزیز شما میتونید اعاده دادرسی کنین و همه موارد اعلامی رو ،توی اون به دیوانعالی کشور تقدیم کنین.