مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه شوهرم

سلام، همسرم از زن سابقش یه پسر 20ساله داره و با هم یه پسر2 ساله داریم، مادر همسرم در قید حیات هستند و همسرم فقط یه خواهر تنی دارند، بقیه ناتنی هستند، همسرم بیمار هستش، اگه خدا نکرده یه اتفاق براش بیوفته ، اموال همسرم بین دو پسر (پسر من و زن سابقش) و خود من و مادرش چطور تقسیم میشه، و ارثی، که به پسرم میرسه چون به سن قانونی نرسیده بدست کی سپرده میشه؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

یک هشتم شما و یک ششم مادر و بقیه فرزندان و ارث غیر رشید به قیم سپرده میشود

پرسشگر :

سلام،بعد از شوهرم قیم پسر دو ساله ام من هستم، یا پسر زن سابق شوهرم که بیست ساله هست؟

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

درصورت فوت پدر و نداشتن جد پدری مادر قیم میشود مگر خود مادر نخواهد یا توانایی نداشته باشد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام ارث پس از فوت محقق میشود ، درصورت فوت همسرشما، وراث حین الفوت شما یک هشتم اموال ، مادر یک ششم و بقیه متعلق به فزندان وی هستند شما وراث طبثه اول محسوب میشوید ،اگر جد پدری نداشته باشد برای صغیر قیم نصب میشود ، سهم صغیر به اداره سرپرستی معرفی و با راهنمایی و موافق اداره سرپرستی مخارج صغیر پرداخت میشود