مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار کارگر

با سلام و احترام
رای بازگشت به کار گرفتم قطعی شد اجرائیه براش صادر شد چندین مرتبه با مامور برای اجرای حکم به شرکت مراجعه کردم کارفرما از اجرای حکم ممانعت کرد و نهایت شکایت کیفری کردم که آخرین رای دادگاه تجدید نظر قرار موقوفی تعقیب صادر کردند
و از طرفی در یک دادخواست جداگانه درخواست حقوق یکی از ماه هایی که برای شرکت کار کرده بودم و حقوقش رو دریافت نکرده بودم رو ثبت کردم که دریافت کنم در حکم اعلام قطع رابطه کاری شده به استناد بند د ماده 21 قانون کار و راجع به چیزی که بنده خواسته بودم در رای اصلا محاسبه نشده
و همه اینها در صورتی است که حکم بازگشت به کار دارم و هنوز اجرا نشده و طبق ماده 180 حکم باید اجرا بشه 4 سال پیگیر این پرونده بودم
اجرای احکام هم میگه ملاک حکم آخر است در صورتی که حکم آخر اشتباه است و متاسفانه قطعی شده است

لطفا راهنمایی کنید با این وضعیت چه اقدامی میشه انجام داد تا به حق قانونی خودم برسم
سپاس فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دیوان عدالت پیگیری نمایید