مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک به یکی از ورثه

آیا از نظر حقوقی فردی که دارای هشتادو هفت سال سن است و دارای ده فرزند میباشد بدون اطلاع و امضای 9 فرزند دیگر خود میتواند کل ملک یا یک چهارم ملک را به فرزند دهمی اش معامله کند و به آن بفروشد

پاسخ ها :

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر افراد تا زمانیکه زنده هستند میتوانند هر دخل و تصرفی در اموال خود نماید پس انتقال صحیح است مگر محجور باشند که با اثبات حجر میتوان انتقال را باطل کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سلامت عقل و روان داشته باشد امکانپذیر است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله منع قانونی ندارد مگر حکم حجر ایشان اثبات گردد