مشاوره حقوقی رایگان - ابطال صلح نامه یا خیانت داور طرفین

با سلام ‌احترام
من کارخونه داشتم که یه سری چک داخل گاوصندوق بوده و مدیر مالی اونارو برمیداره چون یه تعداد امضا داشتن یه تعداد ن ایشون از ثبت شکایت میکنه وتوقیف ملک صاحب چک رو میگیره ، من و صاحب چک توقف عملیات اجرایی رو میگیریم و به چکها شکایت جعل امضا میکنیم کارشناس تعدادی رو جعل اعلام کرد الان 5 سال هستش ما نتونستیم رای رو بگیریم البته بعداز 3 سال بازپرس جعل رو پذیرفت و چکها رو ابطال اعلام کرد اما اعتراض کردن رفت بدوی فعلا1سال هستش رای رو نمیده
منم بابت این چکها ملکی رو به نام یکی صلح نامه دستی نوشتم اما قرار شد بعداز تعیین تکلیف چکها ملک منو پس بده متاسفانه نداد ‌وانتقال داد به صاحب چکه و حکم تخلیه گرفت الانم ملک رو اجاره داده ، من خیانت در امانت میتونم شکایت کنم یا برای صلح نامه دستی طبق ماده 47،48 ثبت اسناد میتونم ابطال صلح نامه رو بخوام ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردید شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که برای خیانت در امانت می‌بایست مدرک حتماً به عنوان امانت سپرده شود وگرنه به این راحتی رای نخواهد آورد می‌بایست تمام مدارک و مستندات مورد بررسی و مطالعه قرار بگیرد