مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدید نظر

با عرض سلام پدر بنده امروز حکم دادگاهش اومد و حکم بر علیهش بود حالا بابام میخواد اعتراض بزنه تا پرونده بره به دادگاه تجدید نظر میخواستم بدونم توی دادگاه تجدید نظر چقدر طول میکشه که حکم نهایی رو بدند ؟
و اینکه آیا توی دادگاه تجدید نظر امکانش هست که قاضی رو بشه با پول بخری؟ چون بابام میگه همه چی به نفع من بوده اما چون طرفش خیلی پولداره قاضی رو خریده و رشوه داده تا حکم رو به نفع اون بزنن!

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام . قبل از اتمام مهلت تجدیدنظرخواهی با یک وکیل دادگستری مشورت و با اعطای وکالت جهت مطالعه کامل پرونده از همه جزئیات پرونده مطلع شوید و سپس لایحه تجدیدنظرخواهی را تنظیم و در فرجه قانونی به دادنامه صادره اعتراض کنید.