مشاوره حقوقی رایگان - آیا کلمه شیطان در پیامک ها توهین است جرم محسوب میشود؟

با سلام
برادر مجردم را به عنوان منشی به محل کار خود آوردم و گوشی همراه که خط به نام اینجانب بوده و برای پاسخگوی به مراجعین در اختیارش قرار میدادم. این فرد با همدستی یک خانم که متاهل میباشد و به عنوان دبیر در موسسه من مشغول به فعالیت بودند که بعد از اتمام قراردادشان بنا به دلایل عدم کارایی و مواردی که از ایشان در این مدت مشاهده کردم قرارداد جدیدی منعقد نکردم. و ایشان به تلافی با همدستی و همکاری برادرم اقدام به ارسال چند پیامک که فقط کلمه شیطان در آن گفته شده به گوشی آن خانم کردند و حال آن دونفر از اینجانب شکایت کردند؟ به جرم توهین. افترا . قذف کردند
و از مرحله دادسرا الان به دادگاه کشیده شده است و من اقرار کردم این کار از از جانب من نیست. ایا اولا این کلمه (شیطان ) توهین محسوب میشود و جرم است؟ کدام چطور باید اثبات بیگناهی کنم؟؟؟
( شاهدهای عینی استفاده از تلفن توسط آن شخص در آن موقع از زمان را دارم.)
و ثانیا.... از یک خط دیگری اعتباری که برای دستگاه پوز خریداری کرده بودم سواستفاده کردند و ان سیم کارت را تعویض نموده و به شخص سابقه دار دیگری که از نزدیکان است داده و با آن خط نیز پیامک های رکیک به آن خانم ارسال کردند ... و برای فریب دادگاه آن خانم و برادر اینجانب از من و ان اقا شکایت کردند و ان آقا ابتدا قبول نمی کرد که ارسال پیامک از خط اعتباری رد انجام داده و بعد از اینکه اینجانب افتادم به اخذ پرینت مکالمات و پیامکهای از خط دوم که اعتباری است شدم و به دادگاه تحویل داده و سریال گوشی هم مشخص است و ان فرد اعتراف کرده که پیامک ها را خودش داده ولیکن به تحریک من.
البته چون این 3 نفر همدست هستند. برادر اینجانب بر روی پرونده آن آقا رضایت گذاشته و قانونا نباید در دادگاه حضور بیابد ولیکن حاضر میشود. و ان خانم هم به نفر سوم قول و وعده هایی دادند که علیه من این کار را انجام دهند.
ضمنا این خانم با استفاده از همین مورد اقدام به نوشتن نامه هایی علیه اینجانب به اداره آموزش و پرورش شدند و من را مجرم خطاب کردند و باعث بروز مشکلات بسیاری در کسب و کار اینجانب از نظر معنوی و مالی شدند.
خواهشا من راهنمایی بفرمائید برای اثبات بیگناهیم و نمایان ساختن کار بیشرمانه این 3 تن با استفاده از کدام ماده و تبصره اقدام نمایم.

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

خیر توهین نیست اگر قاضد متوجه عدم سونیت شماشود مشکلی نیست