مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از همسر زندانی

با سلام خواستم بدونم همسرم به خاطر کلاهبرداری زندان هستن چند ماهه تمام حساب های من هم مسدود شده آیا من میتونم درخواست طلاق بدم حسابام باز میشه ؟ در ضمن یه دختر 4سال رو نیم هم داریم با خودش صحبت کردم قبول کرده حتی گفته حضانت دخترم رو بهم میده باید چیکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادخواست طلاق بدهید. مسدودی حساب ها مربوط به شعبه دیگری است و باید تا پایان رسیدگی آن منتظر بمانید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید ابتدا مشخص شود دلیل اینکه حساب شما مسدود شده است چه بوده ا که در اینجا شخص دیگری کلاهبرداری کرده و به حساب‌های شما ارتباطی نداشته می‌بایست تمام این موارد را شرح دهید تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مدت حبس وی دارد
وگرنه، در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.