مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دستمزد

باسلام خدمت شما عزیزان من برای یک شخصی جوشکاری کردم چیزی که ایشان نوشته با چیزی که من جوشکاری کردم حرف من جلوتر و با فاکتور های که دارم ازش الان درخواست مزدم را کردم میگن که اونجای که باید جوشکاری میکردی به عهده خود شما بود ولی تو متنی که نوشته اینطور نیست من الان باید چیکار کنم بهترین راه چیه لطفا راهنمایی کنیدممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا تامین دلیل انجام دهید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید هزینه‌های شما قابل مطالبه است