مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ورود به عنف

با سلام، بنده آپارتمانی را به شخصی اجاره دادم و جهت صحبت در مورد تمدید و یا عدم تمدید واحد آپارتمان، به اتفاق همسرم به ایشان مراجعه کردیم. در زمان مراجعه برق آپارتمان رفته بود و درب آپارتمان را یکی از همسایگان برای ما باز کرد. پس از زدن درب منزل متوجه شدیم مستاجر داخل واحد نیست. با ایشان تماس گرفتم و گفتم ما رسیدیم ایشان هم گفتن منتظر باشید، یک ساعت دیگر میرسم. بنده به اتفاق همسرم در حیاط آپارتمان که 8 واحد است منتظر ماندیم. بعد از یک ساعت دیدیم مستاجر با پلیس 110 آمده و از ایشان درخواست صورتجلسه مزاحمت ما را کرده. آیا ایشان می‌تواند از ما شکایت ورود به عنف و یا شکایت دیگر بکند؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام بر مبنای توضیحی که داده اید شما مرتکب جرمی نشده اید و شکایت ایشان رد خواهد شد

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر . سوء نیتی ندارید . عین واقعیت را توضیح دهید و همسایه ای که در را برایتان باز کرده شاهد ببرید تا ورود به عنف منتفی شود