مشاوره حقوقی رایگان - جای پارک خودرو در کوچه

سلام خسته نباشید من داشتم تو کوچه پارک میکردم همسایه اومد داد و دعوا راه انداخت اینجا جای منه در صورتی که رو به رو خونه من و همسایه کناری من هست و ایشون خونشون بالاتر هست اومد نشست تو ماشین من ماشینم رو کشید وسط کوچه چند تا ضربه هم به ماشین زد غر کرد هم به همسرم زد و هم میگه قانون گوه خورده باتو من فیلم گرفتم ایا این فیلم در شکایت من به کار میاد ؟چرا به من جا پارک نمیدن
رفتم شکایت کردم الان همسایه ها نمیان شهادت نمیدن من باید چیکار کنم کل کوچه به من جا پارک نمیدن انگار من تو این کوچه زندگی نمیکنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت تخریب و ممانعت از حق و مزاحمت و توهین و ضرب و جرح کنید

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
ازباب ممانعت ازحق انتفاع میتوانید علیه ممتنع شکایت نمائید .ودرمورد توهین وفحاشی فیلم درصورت اصالت قابل استنادهست .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید به فیلم استناد نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری فیلم نیز تأثیر گذار است.