مشاوره حقوقی رایگان - جلب دادرسی

سلام من یه فقره چک در وجه یه نفر بابت ضمانت دادم که فقط دروجه نوشتم ولی بابت ننوشتم من چک را بابت ضمانت خواهر زاده طرفی که چک را نوشتم دادم برای وثیقه گذاشتن طرف که کسی که وثیقه گذاشت دایی اون کسی بوده که من ضمانت کرده بودم وقتی که کار تمام شده دایی که همان کسی که من چک را در وجهش نوشته بودم چک را به خواهر زاده داده که به من بدهد ولی متاسفانه چک را در بازار فروش و مبادرت به برگشت میزنن ومن علیه دایی طرف شکایت کردم که چک بابت ضمانت بوده بعد از چند مدت قرار منع تعقیب صادر شد که من اعتراض کردم البته کسی که چک را در وجهش صادر کردم در جلسه رسیدگی سوگند یاد کرد که من از چک بی اطلاع و اصلا صاحب چک که من باشم را نمیشناسد بعد دادگاه برای امضاء پشت چک کارشناس تعیین کرد که اینجانب هزینه کارشناسی را دادم حال امضاء پشت چک با شخصی که ادعا میکرد مرا نمیشناسد یکی هست امروز مراجعه کردم دادگاه قرار جلب دادرسی صادر شده آیا طرف محکوم میشود یا نه

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اینکه طرف محکوم می شود یا خیر دست دادگاه است ولی موضوع تا اینجا به نفع شماست.یاالله

یک وکیل

سلام" با نظر همکار محترم موافقم .