مشاوره حقوقی رایگان - پلمب کردن ملک شراکتی

سلام من مالک یک دانگ اپارتمان وبرادرم مالک پنج دانگ دیگر ان است وسند تکبرگ داریم درحال حاضر ملک کاملا درتصرف ایشان است وبابت یک دانگ من هیچ گونه اجاره ای نمیدهد وحاضر به خرید ان هم نیست ایا من میتوانم دستور پلمب ملک را بگیرم تا تعیین تکلیف شود ؟ وکلا برای حل این مشگل به چه مرجع حقوقی باید درخواستم را ارایه دهم ؟ سپاسگزارم . تهران

پاسخ ها :

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر دادخواست ید از ملک مشاع را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما چند راهکار دارید می‌توانید درخواست تخلیه آن را داشته باشید

اجاره تمام آن روزها را مطالبه کنید

و ملک را بفروشید

میتوانید وکیل بگیرید و برای تمام موارد نیازی به رضایت ایشان ندارید