مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید ملک مشاعی

من از برادر و خواهرم ب دلیل تصرف ملک مشاعی بدون اجازه بقیه وراث شکایت کردم و رای ب نفع من صادر شد و پرونده پس از اجراییه ارجاع شد ب اجرای احکام جهت اجرای حکم لطفا بفرمایید روند بعدی پرونده ب چه ترتیب است ؟آیا ملک مورد نظر پس از خلع ید و اجرای حکم پلمپ خواهد شد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر خواسته شما خلع ید باشد از ملک خلع ید خواهد شد و به تصرف سایر شرکا مشاعی داده نخواهد شد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله پلمب میگرددوسایرشرکای مشایی نیست حق تصرف ندارند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به پلمپ اقدام میشود و سایر شرکاء حق تصرف ندارند.

یک وکیل :

با سلام
بله پلمپ می شود و سایر شرکاء نیز حق تصرف ندارند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
بعد از خلع ید اگر هر یک از وراث دادخواست فروش بدهند با حکم دادگاه به فروش خواهد رفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بله
تخلیه می شود
باید در,خواست اجراییه بدهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله پلمپ خواهد شد و هیچ یک از وراث اجازه تصرف نخواهند داشت