مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام من 5ساله داخل یه کارگاه قهوه کار میکنم نه جوازه کار داره نه منو بیمه کرده حتی مرخصی هم نداشتم جمعه ها هم سرکار میرفتم الان برادرش رو اورده منو اخراج کردن پارتی هم داره داخل اداره کار چکار میتونم بکنم حتی فرار مالیاتی هم داره هیچی به نام خودش نکرده

پاسخ ها :

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام ،به احتمال خیلی زیاد رای بنفعتون صادر خواهد شد شکایت علیه کارفرما در اداره کار محل مغازه ، بهمراه مدارک و مستنداتی حاکی از اشتغال به کار منجمله واریزی های بانکی ، قرارداد و استشهادیه