مشاوره حقوقی رایگان - آتیش زدن ماشین

سلام خسته نباشید
رفیقم رفته ماشینه ی نفر آتیش زده و منم همراهش بودم ولی از چیزی خبردار نبودم به ما گفت برین تو ماشین من در باغو قفل کنم بیام بعد چند دقیقه اومد گفت بریم دم باغ فلانی کارش دارم ما رفتیم اونجا خودش پیاده شد و ما با ماشین رفتیم دور زدیم اومدیم دیدیم ماشین آتیش گرفته.و شاکی گفته منم همکاری کردم باهاش و من از هیچی خبر نداشتم الان باید چیکار کنم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر چند نفر بودید دوستان شما می‌توانند به عنوان شاهد برای شما شهادت بدهند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه شما اونجا حضور داشتید می‌بایست عدم اطلاع خود را اثبات کنید و الا به عنوان معاونت در جرم محکوم خواهید شد