مشاوره حقوقی رایگان - قانون سنوات خدمت اداره کار بر چه اصولی است؟

بنده در سال 94 به مدت 5 ماه و 2 روز در شرکتی مشغول به کار بودم که در خود سال 94 از کار اخراج شدم. در هیات تشخیص مواردی از خواسته های بنده در رای نوشته شد اما پایان کار بنده رو لحاظ نکردند. ایا پایان کار کمتر از یکسال به کارگر تعلق نمیگیرد؟ ایا هیات تشخیص اشتباه نکرده؟

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

طبق ماده 24 قانون کار سابقه کار برای تعلق سنوات می بایست یک سال و یا بیش از ان باشد البته بر اساس برخی نظرات مصوبات اخیر کمتر از آن را هم پوشش داده که شما حداقل می توانید به هیات مربوطه اعتراض کنید یا تقاضای اصلاح رای کنید. ممکن هم هست با درصد کمی البته، به شما تعلق دهند.