مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین خریداری شده

با سلام و عرض احترام
بنده ماشین خریدم و با وکالت برای تعویض پلاک مراجعه کردم و متوجه شدم حکم توقیف جهت بی حجابی برای ماشین ثبت شده و برای حدود 3 ماه قبله که مالک متوجهش نشده. الان کاری میتونم بکنم که توقیف نشه؟ کامل مبلغ رو هم تسویه کردم با فروشنده و الان من مجبورم ماشینمو بذارم پارکینگ تا بتونم تعویض پلاک انجام بدم.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا باید نسبت به انجام امورات مربوط به رفع توقیف اقدام کنید. وگرنه تعویض پلاک هم نمیشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی نسبت به رفع توقیف از پلاک خودرو اقدامات مربوطه را به سرانجام برسانید تا تعویض پلاک ممکن شود.