مشاوره حقوقی رایگان - امكان شكايت

امكان اينكه كسی كه از بنده چک داره شكايت كنه و در سامانه ثنا ثبت نشه چگونه بايد بفهم كه شكايت كرده يا نه؟
ممنونم از لطفتون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ایاشما درسایت ثناثبت نام کردید؟
اگرشمادرثناثبت نام کرده باشید وکدملی شمارانیز شعبه رسیدگی کننده داشته باشد واطلاع داشته باشندکه شماثنادارید برگ های احضاریه وابلاغ ها ازطریق سایت واینترنتی به شما ابلاغ میشود وروندکارپرونده هم بطور مختصر درسایت عدلیران قابل مشاهده است

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگرکه شمادرسایت ثناثبت نام کرده باشید وشعبه کدملی شمارا داشته باشدازطریق سایت به شماابلاغ میشود درغیراینصورت برگ ابلاغ کاغذی ارسال میکنند
می توانید سایت adliran.irرانیز مشاهده کنید