مشاوره حقوقی رایگان - آزمون وکالت در صورت سوء پیشینه

سلام من سال 96 بابت یک دعوا که ضرب و جرح عمدی و نزاع دسته جمعی شد به مدت 1هفته به زندان رفتم و بعد رای صادره 2سال حبس تعزیری و 1800جریمه نقدی شد که برای 22بهمن بخشیده. حالا سوء پیشنه گرفتم و فاقد سوپیشینه کیفری هست ولی در پلیس آگاهی پرونده هست و سابقه دار هستم. الان دانشجو هستم میخواستم برای آزمون وکالت آیا مشکل ساز است یا خیر؟
ممنونم

پاسخ ها :

لیلا سلیمی

لیلا سلیمی :

سلام خیر مشکلی نیست مگر در مرکز وکلا با توجه به تحقیقاتی که صورت میپذیرد تائید ننمایند