مشاوره حقوقی رایگان - آزمون وکالت

ایا افراد شاغل نیز میتوانند در ازمون وکالت شرکت نمایند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در ازمون بله . اما بعد از قبولی باید ابتدا استعفا دهند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکان پذیر است ولی بعد از پذیرش بایستی استعفای خود را اعلام نمایند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در ازمون بله اما نهایتا پس از پذیرش استعفا از شغل لازم است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانند ولی بعد از قبولی باید استعفا دهند

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

پس از پذیرش می بایست از شغل دولتی خود استعفا دهند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بعد از قبولی باید استعفا دهید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله با اوضاع پیش رو همه می تواند

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

باسلام
بله
اما در صورت قبولی باید از شغلی که غیرقابل جمع با وکالت میباشد، استعفا بدهند.
بعنوان مثال اگر شما عضو هیات علمی دانشگاه باشید و در آزمون وکالت قبول شوید چون شغلتان با شغل وکالت مانعه الجمع نمیباشد لذا نیازی به استعفا نیست.
با این وجود نخست باید بررسی گردد که آیا شغلتان با شغل وکالت منافات دارد یا خیر و سپس نظر قطعی را داد.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در ابتدا مشکلی ندارد بعد از قبولی در ازمون در صورتیکه شغلتان طبق قواعد اسکودا قابل قبول نباشد باید استعفا دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بعد از قبولی از بعضی شغلها که در مقررات اسکودا مانعه الجمع با وکالتست.