مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک معامله

سلام وقت بخیر
معامله ای انجام شده در قرارداد ذکر شده اگر یکی از چکها برگشت بخوره قرارداد فسخ است در زمان تاریخ وصول چک، به مدت 5 روز پول تو حساب بوده و بعد از پنج روز برداشت شده و جهت نقد کردن چک یک ماه بعد برای وصول اقدام شده پول تو حساب نبوده و برگشت خورده آیا قرارداد فسخ است یا خیر؟
ممنون از،شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بنظر اری
نباید پول از حساب برداشت می‌شد
هرچند امکان دفاع وجود دارد
مفاد قرارداد حائز اهمیت است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد صراحتاً قید شده باشد در این صورت اگر چک برگشت بخوره امکان فسخ قرارداد وجود دارد.