مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ابطال معامله

اینجانب دارای دو فقره چک برگه شده در ازای مبایعه نامه فروش زمین هستم شکایت کردم و حکم جلب گرفتم متاسفانه از محل اختفای فرد مجلوب خبر ندارم و نمیتوانم او را پیدا کنم در حال حاضر ایا میتوانم نسبت به ابطال این معامله ( مبایعه نامه ) و برگرداندن زمینم اقدام کنم در غیر این صورت چه راهی برای وصول این چک ها دارم؟ باتشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بااقدامی که نسبت به چک برگشتی انجام دادیدنمی توانید بخاطرچک برگشتی معامله رافسخ کنید مگردلایل قانونی یاقراردادی برفسخ وجود داشته باشد*شما می توانیدبرای طلب خوداعمال ماده19قانون محکومیتهای مالی رابنمایید.