مشاوره حقوقی رایگان - محل تنظیم سند

سلام؛ باتوجه به اینکه محل تولد در شناسنامه شهرستان است در صفحه دوم محل تنظیم سند روستائی است و شماره شناسنامه برای شهرستان دیگری است امکان تغییر به محل تولد دارد؟؟
تشکر.

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

بله امکان تغییر مشخصات شناسنامه که اشتباه ثبت شده وجود دارد به یکی از دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کنید ظرف یک ماه شناسنامه تصحیح خواهد شد

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

متاسفانه سوال نامفهوم است.برای ارایه پاسخ ابتدا باید سوال را برای مخاطب خوب طرح کنید.بنده به عنوان مخاطب هیچ اطلاعی از اینکه شما چه کاری میخواهید انجام دهید و با چه مشکلی مواجه شدید ندارم.لذا خواهشمندم مجددا سوالتان را بررسی و طرح نمایید