مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد اجاره به نام زوجه

باسلام وخسته نباشید خدمتت شما بنده زوج هستم وطبق قانون که وظیفه زوج میباشد که منزل مشترک تهیه کند متاسفانه برای انجام کار به مدت 1 هفته به شهرستان رفته وبعد از بازگشت متوجه شدم که قرارداد خانه را زوجه به نام خود زده وقولنامه را بنگاه صادر کرده است .آیا دادخواست فسخ به جهت خیار غبن ویا شکایت تدلیس وفریب در معامله میتواند زوج بدهد یا نه ..ممنون از راهنمایی شما چه باید کرد ..

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما خودتان می توانید منزلی اجازه کنید و دا‌دخواست الزام به تمکین بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر زوج مالک باشد ولی زوجه بدون اطلاع به او ملک او را اجاره داده باشد تنها در صورت وجود وکالت‌نامه از زوج این معامله صحیح است در غیر این صورت از لحاظ حقوقی و کیفری قابل پیگیری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید مشخص شود که زوجه به چه صورت توانسته قرارداد را به نام خود منتقل نماید آن موضوع می‌بایست مورد بررسی قرار بگیرد