مشاوره حقوقی رایگان - پول رهن خونه

با سلام من 350 میلیون پول رهن خونه رو شبا کردم به حساب صاحب خونه ولی با توجه به اعتمادی که به خانمم داشتم قرارداد و به اسم ایشون بستم الان بحثمون شده من رو از خونه بیرون انداخته و کلی وام گرفتم براش که ماهی نزدیک 13 میلیون دارم اقساطشو میدم چون وام ها به اسم خودمن ولی رسیداشو دارم که به حساب خانمم واریز کردم به نظر شما من باید چیکار کنم آیا به پولم میرسم یا نه تازه رفته مهرشم اجرا گذاشته تورو خدا کمکم کنید اوضاع روحی خوبی ندارم

پاسخ ها :

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،با استناد به مدارک وپرینت های بانکی،دادخواست رجوع از هبه ثبت نمایید