مشاوره حقوقی رایگان - استرداد قولنامه رهن منزل بنام خودم

سلام ،بنده بااصرارخانمم قولنامه رهن رابنام ایشون گرفتم.ازحساب خودم واریزشده یعنی گول خوردم،(چون پارسال ببهانه تولدباکلک ماشین زدم بنامش که فردای آنروزمامورین موادمخدرمنوگرفتن بجرم فروش،اونجاگفتن که اقاوخانم فلان مدعی شدن این موادواسه شماست فهمیدم که همسرم وپدرومادرش اینکاروکردن)الانم رفته مهریه....گذاشته اجرابه منم میگه برو مال منه.چکارمیشه انجام داد

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر مدارک پرداخت دارید می توانید پولی که به ایشان داده اید مطالبه نمایید