مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق و مزایای کارگر

درود
حدود4سال و 8ماه است که مسئولیت تمام کارگاه را بر عهده گرفتم قرار گذاشته که مبلغی حقوق به من بدهند و یک روزی حساب کتاب کند و تمام حساب من را یکجا بدهد ولی حالا منکر تمام حرفهایش شده و میگویید ما حسابی نداریم سال اول هرماه3میلیون داده بدونه بیمه و...سال دوم هرماه4200وسال سوم 5میلیون امسال هم هر ماه6میلیون داده و حالا شخص دیگری آورده که کار یادش بدم و من را بیرون کنه لطفا یک راه کار به من بده .با تشکر

پاسخ ها :

مهدی ریحانی سجهرود

جناب آقای مهدی ریحانی سجهرود :

درود
به هییت حل اختلاف کارگر و کارفرما تامین اجتماعی شکایت کنید

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود: اگر کار شما طبق ماده 1 قانون کار تابع آن قانون باشد میتونید به اداره کار مراجعه کنید و شکایتی را ثبت کنید . بعد از رسیدگی ایشان ملزم به پرداخت کلیه حقوق معوقه شما بر اساس نوع کار می شود و از طریق دایره اجرای احکام دادگاه ها اجرا می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید موضوع را از طریق هیئت کارگرو کارفرما مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هیات حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید