مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی شغلی به پایتخت

با سلام خدمت وکلا و مشاوران عزیز
بنده شاغل شرکت ملی حفاری ایران در اهواز زیر مجموعه شرکت نفت هستم و شغلم به صورت اقماری 14 روز کار 14 روز استراحت هستش که شغل طاقت فرسا و سختی است من از سال 95 بصورت پیمانکاری استخدام شدم و در سال 1400 با طرح تبدیل وضعیت ایثارگری کارمند رسمی نفت شدم موطن اصلی بنده در شهر کرج هست و همسرم شاغل در شرکت خصولتی ...هستن در شهر تهران و همچنین دانشجوی دولتی دانشگاه تربیت مدرس نیز هستند مشکل اصلی ما دوری بوده که باعث افسردگی و عدم فرزند آوری من و همسرم شده است زیرا 6 سال هست ک ازدواج کردیم و فرزندی نداریم یک بار ب معاون وزیر نامه زدم در خصوص انتقالی به تهران ک ایشان ب شرکت حفاری اهواز انتقال دادن و موافقت نشد الان شرایط ب قدری سخت شده است ک میانمان اختلافاتی بخاطر شغل بنده بوجود امده هست بجوری ک تمایل ب زندگی مشترکمان هر روز کمرنگ میشود همسر بنده هم حاضر نیست از شغلش استعفا دهد میخواستم اگر کمکی از دستتان بر می آید برای این حقیر انجام دهید با سپاس فراوان

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زوجه می‌تواند در صورتی که زوج دارای شغل دولتی می‌باشد به طرفیت همسر درخواست انتقالی بدهد