مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی

سلام، همسر بنده معاون بانک سپه در شهرستان است، آیا امکان دارد که بتواند به تهران انتقال داده شود، یا اینکه به ارگان دیگری در تهران مثلا شهرداری برود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست خود را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مبدا و مقصد باید موضوع پیگیری شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت در انتقالی شرایط مختلفی را واکاوی خواهند کرد. مثلا یکی از آن شرایط مدت زمان خدمتی است که شوهر شما به عنوان معاون بانک سپه مشغول به کار است یا مثلا احتیاج یا عدم احتیاج شعبه بانکی است که شوهر شما در آن مشغول به خدمت است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زوجه میتواند به تبعیت از زوجه درخواست انتقالی بدهد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به بانک سپه در تهران بلی اما به شهرداری خیر

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ملاک درخواست اداره ای است که به خدمت شما نیاز دارد و موافقت اداره شما می باشد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر مرکز استان و اداره مربوطه موافقت خود را اعلام و اعلام نیاز کنند بله ولی صرفا در ارگانی که بوده است شهرداری ربطی به بانک ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
می‌بایست موافقت ارگان مبدا و مقصد را اخذ نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به موافقت ارگانهای مبدا و مقصد دارد

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

انتقال نیاز به وجود معادیر موجه و یا اعلام نیاز سازمان چ یا مسایل دیگری است که به هیچ کدام اشاره ننمودید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از ارگان مبدا و مقصد باید موضوع پیگیری شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

انتقال بشرط اینکه موجب کاسته شدن از رتبه، مزایا و حقوق کارمند نشود صحیح است‌ و در صلاحیت و اختیارات مدیران دستگاه اجرایی است‌ البته این اقدام قانونی هم باید در چارچوب بالابردن راندمان و بهبود اوضاع اداره اجرایی تحت‌ سرپرستی مدیر انجام شود والا سلیقه ای محسوب می گردد و قابل نقض است

طبق ماده 9دستورالعمل ساماندهی نیروی انسانی دستگاه‌های اجرایی در انتقال و جابجایی کارمندان رسمی و پیمانی، چنانچه شهرستان محل خدمت آنان تغییر یابد، موافقت مستخدم الزامی است. در صورت عدم تغییر شهرستان محل خدمت کارمند در اثر انتقال، اخذ موافقت مستخدم لازم نیست

طبق تبصره 4 ماده 45 قانون خدمات کشوری- تعیین محل خدمت و شغل مورد تصدی کارمندان پیمانی در پیمان نامه مشخص می‌گردد و در مورد کارمندان رسمی به عهده دستگاه اجرائی ذی ربط می‌باشد .

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام با موافقت اداره متبوع قابل پیگیری است