مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری اضافه شدن امتیاز بومی به کارنامه بعد از اعلام نتایج نهایی ازمن استخدامی

بنده ازمون استخدامی اموزش پرورش شرکت کردم به دلیل (جدا شدن بخش از شهرستان و تبدیل به شهر جدید و عدم اگاهی بنده و ...) در فرم ثبت نام اولیه گزینه بومی هستم را فعال نکردم که بعد انتشار نتایج متوجه شدم بومی شامل حال من میشده است .تاریخ اعلام نتایج 28 مهر امسال بوده است.
خواستم بدونم ایا امکان پیگیری و تغییر کارنامه هست و اگر هست روال چیست؟
بنده به وزرات اموزش پرورش و سازمان بازرسی کل مراجعه داشته ام وجوابی دریافت نکردم.
راه قانونی پیگیری چیست ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری پیگیری وجود دارد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

موضوع را با ارگان مربوطه در میان بگذارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با ع
سوال شما حقوقی نیست.
از ارگان‌ مربوطه موضوع را پیگیری کنید