مشاوره حقوقی رایگان - امتیاز بومی گری

سلام خسته نباشین
اگر بنده از حافظت اطلاعات نامه ی جهت بومی نبودن رقیبم بگیرم آیا میتوانم شکایت جهت زندانی شدن یا محرومیت از آزمون براش بگیرم؟ چون رقیبم با ادعای کذب و سه شاهد گرفتن تونسته پاسگاه رو دور بزنه و تاییدیه بومی بودن رو بگیره و با این شرایط می توانم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال شما دارای آشفتگی موضوع است و به همین سبب پرسش مطروحه دارای ابهام است. شایسته است که سوال خود را به شکل شفاف، با رعایت قواعد نگارشی بیان کنید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید اگر حقی برای خود قائل هستید شکایت نماید و موضوع را از طریق دیوان محترم عدالت اداری پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دیوان عدالت اقامه دادخواست نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله موضوع را از طریق دیوان محترم عدالت اداری پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر مطابق مقررات مجوز اخذ نموده است، اقدامی متصور نیست ،

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل کافی برای اثبات این ادعا دارید میتوانید پیگیری قانونی کنید