مشاوره حقوقی رایگان - امتیاز بومی

با سلام و وقت بخیر بنده در آزمون وزارت بهداشت با نمره ممتاز نفر اول شدم من متولد شهری که قبول شدم نیستم ولی به واسطه ازدواج 18سال ساکن این شهر هستم و تمام مدارک و مستندات برای سکونت را ارائه دادم و تایید شد ولی متاسفانه بعد از اعلام نتایج نهایی متوجه شدم که امتیاز بومی من حذف شده و به علت بومی نبودن (شرط بومی بودن رو داشتن 10سال سابقه بیمه گفتن)پذیرفته نشدم و به دیوان شکایت کردم سوال بنده اینه چنین قانونی برای بومی بودن در آزمون های استخدامی وجود داره؟آیا شکایت من نتیجه مثبتی داره؟
ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به نحوه استخدام و شرایط آزمون استخدامی ارگان مربوطه دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نتیجه قابل پیش‌بینی نیست بر اساس ادله موجود درخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که در این خصوص نمی‌توان نتیجه را پیش بینی نمود اما راه اعتراض برای شما وجود دارد اگر نتیجه مثبت نباشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه قابل پیش‌بینی نیست و بستگی به محتویات پرونده و نظر مقام رسیدگی‌کننده دارد.