مشاوره حقوقی رایگان - توهین

همسر من با خانمی در ارتباطه و من ب دره خانه خانم رفتم البته در تعقیب همسرم بودم رفت خانه خانمه و بعد از یک ساعت اومد بیرون با همسرم درگیرشدم و خانمه اصلا بیرون نیومد توهین کردم ب همسرم الان خانمه رفته شکایت کرده که ب منم توهین کردی تهدید ب قتل کردی چطوری از خودم دفاع کنم در دادگاه ممنون میشم اگر فقط بگم توهین نکردم در حد شخصیتم نیست کافیه یا خیر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما اگر توهین نکرده باشید ایشان باید ادعایش را ثابت کند . وشما فقط باید انکار کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در جلسه دادگاه ادعای ساکی را انکار کنید.
شامی به عنوان مدعی باید ادعای خود را ثابت کند.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دفاع مناسب بستگی به مدارک ومستندات شاکی دارد. وصرف شکایت بدون دلایل ومدارک کافی نتیجه ای دربرندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود...
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.