مشاوره حقوقی رایگان - درخواست دیه حادثه در حین کار

سلام.
بنده در سال 1390در محل کارم و در حین انجام کار دچار تصادف سنگینی شدم (قرار گرفتن بین دو دستگاه سنگین) طوریکه صدمات زیادی از جمله تروما شدید در ناحیه لگن و باسن چپم، شکستگی لگن سمت چپم، ایجاد دیسک در کمرم و ایجاد استخوان اضافه در مفصل ران سمت چپم بعلت شکستگی در آن ناحیه و بطول انجامیدن بسته شدن زخم ران چپم بمدت 18ماه و داشتن دردهای خیلی شدید پس از گذشت 8سال در ناحیه لگن و کمرم که زندگی عادی بنده را دچار مختل کرده است و داشتن طول درمان مرخصی استعلاجی بمدت بیش 18ماه.
حال سوال بنده از خدمت شما بزرگواران اینست که در زمان تصادف چون حال و روحیات مناسبی هم بنده و هم خانواده ام نداشته ایم و بنده بعلت صدمات فروان و خونریزی بیش از حد با مرگ دست به گریبان بوده ام شکایتی بر علیه شرکت و کارفرمای خود نکرده ایم و آنها هم با وعده وعید و ترس از این ماجرا که کارشناسان بیمه تامین اجتماعی هم بنده را هیچگونه مقصر ندانسته و شرکت را 100درصد مقصر اعلام کرده اند و گزارش حادثه نیز موجود است مانع این کار ما شدند و پس از گذشت چندماه و برای موافقت با برگشت بکار اینجانب به سرکار و پرداخت هزینه کرد خودم از بیمه تکمیلی از بنده بصورت محضری تعهد گرفتن که بنده بعد از گذشت چندسال تازه متوجه شدم که نماینده شرکت با زرنگی هرچه تمام رضایت بنده مبنی بر نداشتن شکایت از شرکت را گرفته است حالا با بالا رفتن سنم و بیشتر شدن درد در بدنم میخواستم از شما عزیزان بپرسم که آیا راهی هست و یا امکانی وجود دارد که بنده به حق و حقوق قانونی و دیه نقص عضوم بشوم؟؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

بستگی به یکسری شرایط داره.اول این که نفرمودید دستگاهها دقیقا چی بودن؟دوم اینکه آیا گزارش صانحه توسط نیروی انتظامی تهیه شده یا نه؟و آیا پرونده ای تشکیل شده؟پزشکی قانونی رفتید؟
برای دریافت جواب راهنمایی میتونید موارد مذکور رو به تلگرام بنده ارسال بفرمایید تا حتی الامکان راهنماییتان کنم.