مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

سلام در یک دعوای دسته جمعی که ما همه به هم رضایت دادیم یکی از شاکی ها از دست من رضایت نداده و من به یک سال حبس تعزیری و 3% دیه کامل محکوم شدم که اعتراض به فرجام خواهی زدم به دیوان عالی کشور دیوان فرجام خواهی من را رد کرده آیا مجدد میتوانم اعتراض بزنم یا اعاده دادرسی کنم لطفاً راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام خیر. رضایت بگیرید و درخواست تخفیف دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی درخواست اعاده دادرسی امری فوق العاده تخصصی است و باید بدوا شرایط آن برسی گردد و بر اساس شرایط مقرر نگاشته شود اینکه دو خط بنویسید و درخواست اعاده دادرسی نمایید ده بار هم اقدام کنید باز هم رد می شود بهتر است با یک وکیل در اینخصوص مشورت کنید و درخواست تان را توسط یک وکیل تنظیم و سپس آن را ثبت نمایید