مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت تصادف از مقصر

سلام عرض ادب ببخشید همسر من با یک موتور سوار تصادف کرده و مقصر هستن ایشون رو به بیمارستان بردن وبداز عکس برداری سونو گرافی وازمایش مشخص شد هیچ مشکلی ندارن ولی ایشون درخواست شکایت وخسارت دارن واینکه مدارک موتورهم ندارن میخواستم بدون بااین خسارت جانی ب ایشون وارد نشده ایاهزینه بیمه بهش تعلق میگیره یاخیر. متشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله هزینه‌ها با شخص مقصر می‌باشد اگر کبودی یا خراش روی بدن باشد نیز شامل بیمه می‌شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه هیچ خسارتی به ایشان وارد نشده است خیر
اگر زیان مالی وارد شده است تا میزان تعهد مالی بیمه گر ملزم به جبران خسارت است.