مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سه تا ماشین به هم زدیم
کسی که از پشت به من زده بود آشنا در اومد و ما مدرکی ازش نگرفتیم بر این بابت و قرار شد 3 تا ماشین توافقی حل کنیم قضیه رو. من ماشین جلویی رو پرداخت کردم منتها قولی که داده بود ماشین عقب ( آشنا) که میبریم فلان جا برات درست میکنن رو زیرش زد و گفت از قبل تو تصادف داشتی اصلا اینو من نزدم و ...
خواستم بپرسم کاریش میشه کرد ؟
تصادفا رو فقط به پلیس گزارش دادیم در این حد
ممنون میشم راهنمایی کنید. که اگه میشه خسارت رو گرفت برم دنبالش
قابل به ذکره 20 روز از تصادف گذشته است

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست تامین دلیل و مطالبه خسارت بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بدوا دادخواست به خواسته تامین دلیل را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید. سپس دادخواست به خواسته مطالبه خسارت را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شکایت نمایید و درخواست کارشناس برای تنظیم کروکی را کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد شکایت دارید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.