مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در دیوان عدالت اداری برای تضییع حقوق

سلام مطابق با اصل 173 قانون اساسی و طبق تبصره 4 ماده 15 قانون جدید دیوان عدالت اداری از سازمان متبوع خود شکایت داشتم و با پیگیری پاسخ مثبت در مورد شکایت خود به صورت کتبی در مورد حق تضییع حقوق مکتسبه دارم . آیا نیاز به داشتنو کیل برای ارائه به دیوان دارم یا همان نامه را ارائه کنم نتیجه مثبت خواهم گرفت ؟ در صورت نیاز میتوانم اصل نامه سازمان متبوع خودم را جهت مطالعه ارسال نمایم . با سپاس

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علی الاصول حتی اگر وکیل هم نتوانید اختیار کنید اینکه درخواست تان توسط یک وکیل تنظیم شود بسیار بهتر است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برای انجام هر کاری ارجاع به متخصص آن کار بهتر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
امکان نتیجه گیری وجود دارد.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام نیاز به مطالعه شکایت شما و موضوع مربوطه دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وکالت تعهد نتیجه نمی‌باشد تعهد به وسیله است در وکالت هیچ چیزی قابل تضمینی و 100 درصدی نیست