مشاوره حقوقی رایگان - مدت اطلاع شاکی از یک پرونده مختومه

سلام
16 اسفند 96 از شعبه46 دیوان عدالت یکsms داشتم که پرونده مختومه شده است حالا من از نتیجه خبر ندارم .چگونه می توانم اطلاع داشته باشم چقدر طول می کشد؟

پاسخ ها :

الهام میدانی

سرکار خانم الهام میدانی :

با مراجعه به شعبه مربوطه می توانید یک نسخه از رای را بگیرید.

یک وکیل

سلام" در فرض سوال اگر در سامانه ثنا ثبت نام نموده باشید ، رای دیوان به صندوق ابلاغ الکترونیک شما ارسال شده و از این طریق ابلاغ واقعی الکترونیک می شود و ممکن است نسخه ای از تصویر یا رونوشت رای به نشانی شما ارسال شود .