مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی به یک پرونده در دو شعبه

با سلام،اینجانب از فردی مبلغی طلب کار هستم و در یک مجتمع قضایی تشکیل پرونده دادم و درخواست اعسار نمودم که در یک شعبه این درخواست رد شد.منم دیگر روند پرونده مزبور را پیگیری نکردم و از راه دفتر خدمات قضایی دوباره درخواست رسیدگی نمودم.حالا شعبه اولیه دست رای نهایی صادر نموده که به نفع اینجانب میباشد،پرونده من در شعبه دیگری از مجتمع قضایی وقت دادگاه دارد.پرسشم این هست که آیا میتوانم رای شعبه اولی را جهت جلسه دادگاه شعبه ثانویه ارایه نمایم؟لازم به ذکر است که رای نهایی شعبه اولیه فاقد نشانی و شماره ملی میباشد و در شعبه رسیدگی کننده ثانویه،کد ملی اعلام شده

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید دادخواست دوم را مسترد کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی که در خصوص یک پرونده در دو شعبه رسیدگی می‌شود میبایست به مرجع صالح اطلاع دهید هر کدام که زودتر رسیدگی شده است آن یکی را می‌توانید مسترد کنید