مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجازه پدر در ازدواج دختر

سلام من پدر دختر 17ساله هستم ..دخترم میخواد با مرد 41ساله ازدواج کنه من راضی نیستم ..ومن 8ساله از مادر دخترم طلاق گرفتم اما زیر یک سقف زندگی میکنیم دخترم آن مرد 41ساله همو دوست دارن ..من چکار میتونم انجام بدم که این ازدواج انجام ندن..آیه حتما باید اجازه من باشه

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام اجازه شما ضروری است اما در صورتی مخالفت دختر شما می تواند با ارائه دلایل خود به دادگاه با اجازه دادگاه با آن مرد ازدواج‌کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولاً ازدواج دختر باکره باید با اذن پدر انجام پذیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میتوانید مخالفت کنید موضوع به دادگاه کشیده شود.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

نیاز به اجازه پدر دارند.ودرصورت عدم اجازه شما میتوانند به دادگاه مراجعه ودادخواست اجازه ازدواج بدون اذن پدر بدهند.که بعید است دادگاه اجازه دهد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر اجازه ندهید می‌توانند به دادگاه خانواده مراجعه کنند و اگر دادگاه صلاح دید اجازه ازدواج می دهد
ضمنا شما بهتره اول خودتان به یک مشاوره خانواده مراجعه کنید بعد اگر آمد دخترتان را به نزد مشاوره خانواده ببرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دختر برای ازدواج تا سن 18 سالگی در صورت دوشیزه بودن نیاز به رضایت شما دارد بهتر است شما به مشاوره خانواده و ازدواج مراجعه نمایید