مشاوره حقوقی رایگان - دفاع در برابر اتهام افترا

با سلام، آیا الان که پرونده به دادسرا ارجاع شده اولین کاری که باید برای دفاع از خود انجام دهم آیا خودم در متهم به فحش و افترا می توانم بدون وکیل در دادسرا دفاع کنم یا حتی برائت
با تجدید احترام.

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بسته به شرایط پرونده اما توصیه میشود از تخصص وکیل کمک بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر امکان دفاع از خود دارید می‌توانید بدون وکیل نیز حضور پیدا کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این نظر خود می‌باشد اما در هر کاری بهتر است موضوع را به متخصصان بسپارید
البته باید مشخص شود که موضوع شما از افترا چیست شاید از دید شما افترا باشد ولی از دید ما وکلا افترا نباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان پذیر است
اما وجود وکیل راهگشاست