مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

باسلام بنده ضامن یه نفر شدم که که الان اون فرد فرار و ضامن دومی هم فرار کرده الان ایا دادگاه این پولو فقط باید یک نفر پرداخت کنه یا هر سه ضامن

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به خواهان دارد. اگر ایشان صرفا خواهان مطالبه از شما باشد،ومسولیت تصامنی باشد، شما باید کامل پرداخت و بعدا از مدیون اصلی مطالبه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به خواهان مطالبه کند خواهان می‌تواند تمام آن را از یکی یا از همه بگیرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام می‌تواند این مبلغ از یکی به صورت مساوی یا کل مبلغ را از یکی از ضامن ها گرفت